«ΤΟ LAPTOP- Μία Ασυνήθιστη Σχέση» -- Η ιστορία με λίγα λόγια.


Ο Χάρβεϋ Μπέικερ δεν έψαχνε την αγάπη όταν βρέθηκε κατά τύχη σε ένα φόρουμ για fans της αστρολογίας στο ίντερνετ και γνώρισε την Κέιτι Αγγελοπούλου, μια λαμπρή, νέα δικηγόρο και πολύ καλή αστρολόγο. Εκείνη κατασκεύασε τον αστρολογικό του χάρτη και ανακάλυψε ότι οι δυο τους ήταν το τέλειο ζευγάρι. Όταν αυτός ζήτησε να μάθει περισσότερα, τον εξυπηρέτησε και του κέντρισε το ενδιαφέρον. Επικοινωνώντας αποκλειστικά μέσω e-mail και online κλήσεων, τελικά ερωτεύονται. Από την άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να έχουν ιδωθεί, τον πείθει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, γιατί αν και σε διάσταση, είναι ακόμα τυπικά παντρεμένος με τη Νόελ Μάντρες, μία διαβολική, εγωπαθή και πλούσια γυναίκα, που τον παντρεύτηκε μόνο και μόνο για να τσατίσει τον πατέρα της.
Η Νόελ ποτέ δε χρησιμοποίησε το επίθετό του, ούτε και ενδιαφέρθηκε για προγαμιαίο συμβόλαιο. Ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της σπαταλήθηκε στην πλουσιοπάροχη τελετή του γάμου της. Όταν λοιπόν εκείνος την άφησε πριν τέσσερα χρόνια, για να φροντίσει την άρρωστη αδελφή του, δεν της έλειψε καθόλου. Όταν όμως τελικά γυρίζει σπίτι, ερωτευμένος με μία γυναίκα από το ίντερνετ, η οποία τον ενημέρωσε ότι δικαιούται τη μισή της περιουσία-- και αφού η Νόελ έχει κερδίσει ένα λαχείο 1.000.000 δολαρίων—αρχίζει ένα ατελείωτο κυνηγητό. Από τη μία, η Κέιτι έχει την καρδιά και την ψυχή του, και θέλει περισσότερα. από την άλλη, η Νόελ έχει τη δύναμη και τα χρήματα, και είναι κι οι δύο έτοιμες να παλέψουν για όλα ή τίποτα.
Η ιστορία κορυφώνεται στην Αθήνα της Ελλάδας, όπου οι ισορροπίες στις σχέσεις των τριών δοκιμάζονται, ωθώντας τους σε ακραίες καταστάσεις. Ο φακός της ιστορίας παρακολουθεί στενά αυτήν την κορύφωση, κατά την οποία αγάπη και μίσος περιπλέκονται.
Ένα συναρπαστικό έργο που καταφέρνει να συνδυάσει το απλό και χιουμοριστικό με το βαθύτατα ψυχολογικό και ανθρώπινο.

ΚΑΝΤΕ “LIKE” ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: